Kjøkken & mat
Kjøkkenleder Kjetil og hans kokketeam er ambisiøse på skolens vegne, og er veldig opptatte av å lage god og næringsrik mat som du vil like. Like viktig for dem, er at du har det bra og trives i skolens matsal.


Matsalen
Matsalen er kanskje skolens viktigste rom. Her skal det være trivsel og matglede. I spisesalen spises ikke bare de faste måltidene, her møtes elever til en kopp te og en samtale, og her feires de store begivenheter som elevkvelder og julefest.
Kokkene er lette å snakke med, ikke bare om ønsker og behov, men også om livet generelt. I tillegg til å møte dem i matsalen, vil du, som andre ansatte på skolens driftsavdelinger, møte de også på tilsyn, på et valgfag, på turer eller aktiviteter.

Bærekraft kjøkken
Skolen, med kjøkkenpersonalet i front, har et stort og økende fokus på bærekraftig mat. Maten vi serverer skal være sunn, god og bærekraftig. Kjøkkenet lager nærmest all mat fra bunnen av.
Vi satser særlig på å redusere matsvinn, plast og ultraprosessert mat. I tillegg har vi et stadig økende fokus på økologisk mat, og ble i 2017 Debiosertifisert til bronse.
Nylige hendelser på kjøkken
Ansatte på kjøkken


















